Verzenden en retourneren

Verzending

Doorgaans zal de levertijd 1-3 werkdagen zijn. De levertijd is echter wel een indicatie. Uw product wordt altijd met zorg ingepakt en verwerkt.

Pokémon Fun werkt met standaard tarieven voor verzendkosten binnen Nederland. Hiervoor worden de partijen DHL en PostNL ingezet. Bij grote afname waarvoor een palletzending nodig is zal contact worden opgenomen met de klant om de kosten te bespreken.

Voor bestellingen buiten Nederland gelden afwijkende verzendkosten. Deze zijn bij ons opvraagbaar.

Voor bestellingen bij Pokémon Fun geldt geen minimum of maximum orderbedrag.


Retourneren

Wanneer de geleverde goederen niet aan uw verwachtingen voldoen kunt u deze binnen 14 dagen na levering retourneren aan het postadres van Pokémon Fun. Stuur bij een retourzending altijd vooraf een e-mail naar info@pokemonfun.nl met daarin de naam van de producten en de reden van retour. Let op, Pokémon Fun Mystery Boxen kunnen niet worden geretourneerd omdat deze pakketten willekeurig zijn samengesteld en ook wij de exacte inhoud niet weten.

Ons adres:

Retouren Pokémon Fun
Els Eekhouttestraat 12
3882KZ te Putten
Nederland

De retour gestuurde goederen worden vergoed wanneer deze ongebruikt, onbeschadigd en in originele staat/verpakking retour komen. Tevens dient u de retourzending voldoende te frankeren. Binnen 14 dagen wordt het betaalde bedrag van de retour gezonden goederen terugbetaald. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Indien uw bestelling bij ons retour komt vanwege het niet afhalen bij een ophaalpunt, een foutief adres, meerdere malen niet thuis melding of het weigeren van het pakket, dan gaan wij over tot annulering en betalen wij het aanschafbedrag minus de verzendkosten en retourkosten aan u terug.